Avatar

Såg den för ett par veckor sedan. Bra film, skulle gärna vara stor, blå, halvnaken, och ha långt hår som man kan "koppla ihop" med konstiga flygande hästar.

Men måste tyvärr meddela att det fanns en liten sak som störde mig, huvudrollen hade en otroligt ful och tråkig tatuering på axeln, kunde inte släppa det under hela filmen... det finns så mycket roliga, personliga och fina grejer som du kan bränna in i huden, men nej alla envisas med att tycka att tribals är häftiga, och tydligen också killen i Avatar.

Nu ska jag förklara exakt hur fula tribals är. Vi kan ta Sam Worthington (han i Avatar) som exempel. När filmen började så tänkte jag "okej ganske sexig" och nu låtsas vi att han och jag höll på lite, det börjar bli lite blött där nere, hans tröja åker av, plötsligt ser jag med fasa tatueringen... zuup skulle de bara säga och så skulle fittsaften åkt in i mig igen, jag hade varit snustorr på en halv jävla sekund. Tribals är bland det osexigaste som finns!

Den satans tatueringen förstörde nästan hela filmen för mig...




The Jersey Shore

Satt nyss och tittade på MTV och så kom det upp något som heter Jersey Shore, jag förstod inte riktigt vad det handlade om, visst såg bara det i några minuter men det här är vad jag fick ut av det: Det handlar alltså om några pumpade Italenare med fula frisyrer och ännu fulare hår som bor i ett hus och festar? Och det där hann jag se på några minuter...

Har det här funnits länge? För ärligt det verkar ganska roligt, men på ett tragiskt sett.

Och dansen... herregud dansen (om man kan kalla det dans?) dom "fist pumpar" och tror sig tycka att det är attraktivt. Som ni säkert förstår så har jag lite saker att säga om detta. Om jag var på en fest och såg ett gäng killar stå och slå tokhårt i luften och hoppa fram och tillbaka i takt med musiken så hade jag slutat upp med vad jag än gjorde, tagit om min kamera (som jag förhoppningsvis hade haft med mig) och filma... filma... filma, för herrejävlar det ser ut som om en noshörning med epilepsi.

Och bara en sista sak, känner dom varandra, är dom släkt, eller främlingar? Som ni har märkt så finns det många frågor från mitt håll så jag måste fasiken titta på det om jag råkar springa på det ännu en gång.





RSS 2.0