Leslie Nielsen

Den bästa komediskådisen, min gud och mannen jag önskar vore min farfar är Leslie Nielsen och han dog i söndags...

Jag och min storebror gjorde en pakt för ungefär 2 år sen, att den dagen vi får reda på att Nielsen är död ska vi släppa allt för en dag och bara titta på hans flimer, ett Nielsen-maraton alltså, och kanske en liten tyst minut.

Dom som är bestämda att vi ska titta på är:

Alla nakna pistolen-filmerna 

Spy hard

Titta vi flyger-filmerna

Scary movie 3, kanske 4 också

Mr. Magoo

Som sagt dom över är helt bestämda, men det kommer säker bli fler...så det är det jag ska göra imorgon när jag borde vara i skolan, men jag känner att detta är viktigare.

Och lite avslutningsvis så vill jag bara säga att nu när Leslie Nielsen inte finns mer så kommer det inte komma ut en tillräckligt bra parodi någonsin igen...Parodivärlden kommer aldrig bli den samma.

   
   
  





Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

Jag är ju det största Harry Potter fanet som finns, och jag började nästan gråta när det visade sig att jag var tvungen att gå dagen efter premiären...

Varför ändrar dom hela tiden saker från böckerna? Hur svårt kan det vara att låta personen i boken som säger eller gör en sak vara samma som i filmen...bara ett litet förslag.

Filmen var ändå bra, hade sagt till hon jag gick med att jag tänkte pulla inne på bion så fort Rupert Grint (aka Ron) kom in i bild... Jag ville att folk skulle se... Rupert är utan tvekan den sexigaste mannen som vandrar på denna jord.




Snatch

Jag älskar den här filmen!

Språket, filmningen, människorna, storyn, allt är felfritt. Jag vet inte ens vart jag ska börja... kanske med Boris, så in i helvete roligt när han säger:
"Drop the gun fatboy.
You fucking idiots, he could not know my name"
efter att han har dödat en kille, och sen går han och hugger av hans arm för att han vill ha väskan som den döda har satt fast i handen.

Det absolut bästa med hela filmen är hur dom pratar och uttrycker sig, jag tänker inte sitta här och radda upp en massa Citat, för om man inte har sett filmen och fattar hur jäkla bra den är så kommer man heller inte förstå varför citaten är så klockrena.






Sherlock Holmes

Såg halva igår kväll och halva imorse.

Kommer inte ihåg om det var producent eller regisör, men någon av det är iaf samma som har producerat/regiserat Snatch och hela köret, så då vet man att den kommer vara bra, och man märker av det för att det blir i slutet så att allt har med allt att göra, och det mina små gosegrisar är något fantastiskt, även om jag vill veta allt från början.

Holms är kylig, Watson har snygg mustasch (får man stava mustasch lite som man vill och känner för som    t ex shysst eller finns bara en korekt stavning, för då är jag ganska säker på att min kommer vara fel) och Dredger är stor och vill inte dö, man hör ju för tusan på namnet att mannen är stor. 


Jag har faktiskt inget särskilt roligt att säga om filmen (som alltid annars), den var bara kort och gott bra, finns inte så mycket mer att tillägga.










Life of Ryan

Ryan Sheckler är en sopa...

Visst han kan sin grejer men han är så jäkla jobbig, hela tiden under varje avsnitt "you have no idea what my life as a pro skater is like, I have so many problems...bla bla bla".
Jag vill ha hans liv, varför klagar han så mycket, "mina föräldrar håller på at skilja sig, det är så synd om mig" Allas föräldrar skiljer sig, ta dig samman!
"Jag vill ha en flickvän, varför har jag ingen?" (kanske för att du är gay...) Fan i princip alla tjejer vill ligga med dig, jag skulle t.o.m göra det, fastän jag tycker otroligt illa om dig.

Och när han väl flyttar hemifrån börjar han faktiskt leva som han ska, men nej...det känns för oansvarigt så för att man ska få festa hos honom måste man vara 18 (visa leg), vän med Ryan och bli insläppt av hans vakter som står och chillar vid dörren.

Han lever inte som en pro skater ska leva...

 
    

Top 5 (serier)

Tänkte bara lite kort säga att sopan som kommenterade mitt förra inlägg är en mongohora som kan suga ur bajset ur min röv, och vem tusan kommenterar ens en blogg....homosexuellt...och kom igen om du måste välja ett namn, Pedro? det finns gränser på hur fult ett namn får vara, och min "filmlista" råkar vara den bästa listan i världshistorien.

Men hur som helst här är några serier som är tunga:

1. Vad som helst som Fredrik & Filip är med i (Grattis Världen är egentligen min största favorit).
   

2. Scrubs
  

3. Family guy
  

4. Jims värld
  

5. Stockholm live (länge sen det gick på tv, men jag älskar stand up så...fast egentligen vet jag inte om den är 5.a men fan jag orkar inte sitta och tänka ut någon..eller kanske Vänner, eller How I met your mother...fan skit i 5.an, finns massa serier som är bättre men kommer inte på dom just nu...)
   




Top 10 (Film)

Alla Harry Potter filmerna

Stockholm Boogie

Lords of Dogtown

Snatch

Rocknrolla

Lock, stock and two smoking barrels


Fight club (vet att jag sa att den skulle vara på top 5, men det gick inte, men top 10 är inte helt fel heller).

Alla Nakna pistolen filmerna

Airplane (på svenska "titta vi flyger")

Smala Sussie

 


Fight club

Bästa filmen jag har sett på länge!

Först innan jag hade sett den tänkte jag något i stil med "även om filmen är dålig så är Brad Pitt med och är utan tröja, och mycket högre krav än så har jag inte". Men nu när jag har sett den...alltså jag vet knappt vad jag ska säga, för jag vill inte förstöra den för dom som inte har sett den...eller jo tusan jag vill nog det...men nej jag ska inte, inte den här gången mina vänner.

Hur som helst det är soft i början att dom slåss i källare men sen tar dom det en aning för långt, och när jag fick reda på hur det låg till...herregud jag kunde knappt hantera det, jag kan knappt hantera det nu, det är så jäkla genialiskt, jag tittade på den själv och jag skricker ut: "SKOJAR DU MED MIG, DET HÄR ÄR JU FÖR JÄVLA SMART!"

Tung film som bör ses, jag kan inte fatta att jag inte har sett den förut, jag skäms.

Nu när jag har sett den så kan jag garantera att den hamnar på min Top fem filmlista.









Lords of Dogtown

Det här inlägget tar lite emot, den här filmen är MIN film, och jag vill inte att någon ska se den, men jag måste nästan berätta hur fantastisk den är.

Skatefilm om 70-talet, och den är verklighetsbaserad (hur tusan stavas det, nej men vi säger att det stavas så, japp okej, jo fasiken det stavas ju så där, okej ja jag googlade och kollade nyss om det var korekt, och det var det och jag blev lite stolt), den filmas också jäkligt soft.

Garanterat en av mina favoritfilmer, och jag vill bara säga att om någon får för sig att se den nu, säg det inte till mig, för som sagt filmen är min! Jag älskar den, vill inte att någon ska se den och för sjutton gubbar det var ju denna film som fick mig att börja åka longboard...






RSS 2.0