The Girl Next Door

Länge sen jag såg den, men jag kommer nog ihåg den ändå. Killen som för evigt kommer vara Jay i Lords of Dogtown för mig är en toksexig halvnörd, och så flyttar det in en supersnygg tjej i huset bredvid som senare visar sig vara en porrstjärna, och bla bla bla dom blir tillsammans, och det jag ville berätta om är sexscenen i limon, herregud min skapare det kan vara det sexigaste jag har sett i hela mitt liv, jag spänner muttan bara när jag tänker på det, om jag hade tittat på det nu, jag lovar jag hade lämnat snigelspår efter mig...

Nej tusan nu blev jag så uppspelt, måste gå och göra...en sak.




The Secret Life of the American Teenager

Har ni sett den här serien?
om inte så går i princip alla dialoger så här:

- You can't have sex with me, then don't have sex with me!
¤ Yes I can, I don't want to have sex with you.
- Sex sex sex...
¤ Sex sex sex virgen?
- Sex sex I'm a Christian sex!

Och så har den här serien fått jättebra recensioner i stil med " man får verkligen veta hur ungdomarna tänker i dagens samhälle" och "Jag och min tonårsdotter kan verkligen prata mer öppet nu". VA!? Om ditt barn förlorade oskulden på ett "bandcamp", blev gravid, är tillsammans med en kille som är otroligt lik Bob Saget (Pappan i "Huset Fullt") och vägrar göra abort, så är den här jäkla serien inte till någon hjälp iaf.
Jag kan sätta pengar på att den är en kristen Amerikan som har skapat den.



Hennes mage är inte ens trovärdig...

WXG

Nästan hela dagen spenderades framför tven och X games, sån jäkla skillnad mellan män och kvinnor...

Min favorit på pipe är Kevin Roland, tung, och ganska snygg, men han har liksom franska tänder om ni fattar, och det är ganska avtändande.

En kille har också dragit skönaste kommentaren "When I win I feel good for one day, when I lose I feel bad until I win" MAN!




ICA



Har ni sett den där reklamen när dom pratar om stånd?
Det roliga är när dom sitter och skrattar framför tven, dom är så jäkla nöjda, har sett den 2 gånger och första gången skrattade jag så jag egentligen borde ha bytt trosor, men jag sov ju nästan så det blev det inget av...


Vampire diaries

Såg nyss första avsnittet på säsong 2, (när jag satt och flätade mitt hår, vilket hår menar hon..pubis? Nej för tusan jag rakade ju muttan igår kväll).
Låter det här bekant; halvsnygga människor, vampyrer, en kille är kär i en tjej, och ja just det killen är en vampyr... och så filmas allt i lite "blekt filter". Nej den storyn här ju helt ny och superorginel.

Jag ska inte sitta här och säga att den är helt usel, för visst kollade jag på den då och då förut, men jag känner ändå att jag har sett något liknande förut, men vad kan det vara...?

Finns det kanske en serie, FILMER eller BÖCKER om något som denna serie, nej det gör det nog inte, men varför känns det då så bekant.

Nej jag måste nog säga att skaparen har kommit på en enastående idée som ingen har testat förut.




Nattbuss 807

Min bror sa åt mig att jag skulle titta på den, och duktig kvinna som jag är så gjorde jag det såklart. Nöjd med mitt val.
Handlar om ett rasist gäng och ett blatte gäng, och en rasist kille blir mördad (han förtjänar det). Nu låter kanske filmen ganske seriös, men när jag tittade på den så skrattade jag många gånger, har underbara citat, okej underbara kanske inte är rätt ordval, men dom säger roliga saker ett ex: två killar sitter och äter korv och dricker öl på balkongen, då börjar dom i lägenheten över skacka mattor (utlänsk familj). En av rasisterna, han som sitter och chillar med en öl, blir toklakk och säger "jävla turkkärring, jag får ju fan damm på korven!"

Och han killen som blir dödad, hans brors röst är inte att leka med, han låter dubbad...eller egentligen så låter alla dubbade, men han är värst.

Och Carlos (kille i blatte gänget) halvsexig kille...filmen är gammal men när jag tittade så tänkte jag: ge honom några år till och andra kläder så har han en Maja.

Men jaja...bra film enligt mig, och jag tror inte att många skulle gilla den, men jag brukar ju gilla sånt som andra inte gillar





 

RSS 2.0