Pangbulle

Igår när jag satt och letade på Youtube efter ett specielt citat så råkade jag springa på några klipp med Pangbulle, jag hade helt glömt bort den serien.
Det är massa sketcher med komiker och skådespelare, och programledaren är Fredrik Lindström. Tunga grejer...

Jag tittade bara på ett klipp och det var det som handlade om svampplockaren Bernt, skrattade lite smått åt det, för som vi alla vet så finns det ingen som är bättre på att spela eländig än Robert Gustavsson.

Kommer också ihåg sketcherna om "rasist poliserna", "hur man får en tjej", "män i sås" och "när en kille tar hem en kompis"

Nej men har man sett på maken nu blev jag så sugen på att kolla på fler klipp och bli lite extra nostalgisk.








SCRUBS

Nu jäklar här kommer det... det efterlängtade Scrubs inlägget.

Jag vet,nu tänker ni, oj oj oj vad tänker hon skriva? Vad kommer det för genialiska kommentarer den här gången? Och jo några kanske tänker något i stil med " jaså nu var det dax att skriva igen, det var ett tag sedan"

Nu är det bara att luta sig bak och njuta.

Män kvinnor (men främst män) om ni inte visste eller har listat ut det så älskar jag Scrubs, och när jag säger älskar så menar jag det verkligen, utan Scrubs hade jag inte varit den underbara människan jag är idag.

Det här fantastiska programmet är felfritt, det kan gå från att vara tokroligt, till jättesorgligt, ena sekunden sitter jag och skrattar mer än en äcklig liten unge som leker "titt ut" med sin pappa (helt seriöst vad skrattar det lilla vidret åt?) och en sekund senare sitter jag och gråter mer än en äcklig liten unge som har fattat att pappan inte försvinner på riktigt när han sätter händerna för ansiktet.

Och här kommer en liten chock, ni tror säkert att J.D är min favorit karaktär och ja jag älskar honom och önskar att han vore min pojkvän, men jag måste nog säga att Turk är den jag skrattar mest åt. Missförstå mig inte jag skrattar åt alla och älskar dom oerhört och alla har det lilla extra, men Turk har lite lite till.

Scrubs Srubs Scrubs, ja det finns så mycket att säga men jag har inte tid att skriva längre så tyvärr får ni nöja er med det... Men lita på mig det kommer komma fler inlägg om Scrubs, det förtjänar många fler än bara ett.








RSS 2.0