McDonalds

Vi har alla sett den här reklamen när en familj sitter på McDonalds (föräldrarna är tokskabbiga) och sonen säger "Bosse har sagt att happy meal kan köpas enligt tallriksmodellen" (eller någonting)
Det jag anser är roligt i denna reklam är när pappan säger "det är det konstigaste jag hört någon gång"

Jag skrattar till varje gång, för det påståendet är bara lite "specielt"





Captain Morgan

Tänkte bara lite kort säga att "Captain Morgan" reklamen är en av dom bästa reklamerna på tv just nu, visst finns inte så mycket konkurrens men ändå.
Jäkligt tunga grjer, gillar rösten i bakgrunden och älskar när han i slutet säger jätte snabbt "drink responsibly"


Kommissarie Späck

Det första jag vill få ut är att jag är oerhört glad över att det äntligen har kommit ut en svensk parodi, och att det är Fredde Granberg som har gjort den gör det bara bättre, för det finns inte många som jag tycker om mer än honom.
Däremot måste jag säga att jag är lite missnöjd, hade förväntat mig att jag skulle sitta och skratta sönder under hela filmen, men det kan jag faktiska inte säga att jag gjorde. Jag satt och förväntade mig att jag skulle få se en svensk "nakna pistolen" ungefär, och ja filmen va jäkligt rolig och jag garvade en hel del, ingen fråga om att filmen är lyckad, men jag känner att Granberg kunde ha gjort det bättre. Han är faktisk enligt mig ett komiskt geni.

Något som gjorde mig riktigt glad var när dom var på båten och sköt på varandra och Granberg kommer upp utklädd till in indian och skjuter med pilbåge, och sen va det inget mer med det. Det är faktiskt en typisk "nakna pistolen" grej och det fick mig att skratta kan jag meddela.

Det roligaste i filmen är när Späck säger "köp din egen tårta", eller när Grünvald säger "kvinnor ska diska inte tänka". Det sista citatet är inte bara roligt det är också ett faktum.


Fredde Granberg


RocknRolla

En av dom skönaste filmerna någonsin!
Allt är klockrent, finns inget dåligt med filmen, man sitter bara och njuter. Det som är ganska viktigt är att du förstår engelska bra, för om du är en liten sopa som vill ha svensk text kan du lika gärna sluta läsa på en gång för de håller inte om du tänker sitta och tro att översättningarna stämmer. Dom i filmen pratar oerhört unikt och man sitter och tar in allt och vill lära sig alla repliker utnatill, faktum är att dom pratar t.o.m bättre än vad dom gör i Stockholm Boogie, och tro mig det är ganska svårt för mig att erkänna det, men det är sant. Kolla på filmen, skratta, koncentrera dig, och ta in allt. Jag kan absolut tänka mig att det inte är så många som gillar den och uppskattar den lika mycket som mig men testa för fasiken, du har inget att förlora.
Om ni får för er att titta på den så var riktigt riktigt fokuserade när ryssen i bilen är med, för han är det sjukaste jag har sett på film, han är så kylig, han tar verkligen bara allt. Han är helt sinnes och det kan nog vara det roligaste i filmen.
Den är så härligt filmad och som sagt språket är fantastiskt.
Om ni har sett Snatch eller Lock Stock and Two Smoking Barrels, eller kanske båda och gillar dom kommer ni älska RocknRolla för det är samma stuk på filmerna och samma skapare (Guy Ritchie). Jag känner att jag är skyldig den mannen en hel del för allt han har gjort.




ryssen i bakgrunden



Stockholm boogie

Det här är en riktig sommar och fest film. Allt utspelar sig på en kväll, och det är riktigt riktigt schysst. Jerka (en av huvudrollerna) har alldeles nyss tagit en paus med hans flickvän Terese som han har varit tillsammans med i 5 år. Hans bästavän och kusin Hoffe älskar att dom har gjort slut och vill fira att Jerka är en fri man, han försöker få Jerka att förstå att Terese var ett så uppenbart psykbryt, men Jerka är fortfarande lite velig, men tro mig under kvällens gång så inser han hur jäkla sjuk hon verkligen är.

I stora drag så handlar den om att Jerka och Hoffe raggar upp en tjej efter att dom har blivit utkastade från en krog för att Hoffe har försökt att sno sprit och ja han lyckas, så han har liksom gömt en flaska i jackan, åh jävlar vad bra det är, man kommer nästan i brallen, fattar ni då hur bra det är!?
Dom sitter på ett berg och krökar lite, sen går Hoffe och en annan kille för att köpa cigg. När han är påväg upp igen så träffar han Terese som också är påväg upp. hon tänker gå dit för att hon har fått höra av hennes bästavän att Jerka är med en annan tjej uppe på berget, när hon fick reda på det så raggade hon halvt upp en jätte tragisk och ensam kille som heter Josef, han är villig att köra henne precis vart hon vill.
Hur som helst så total flippar hon på Hoffe, han puttar in henne i en buske och sen springer han upp för berget och varnar dom andra och dom börjar också springa. Nu är dom jagade av Terese, och när hon inte hittar dom så börjar hon slå sig själv för att Josef ska tro att hon har blivit misshandlad, och helt ärligt så tror jag att hon tror på det själv.
Josef lakkar och vill hitta killen som har slagit henne.

Jerka, Hoffe och tjejen dom har raggat upp (Natta) drar till en annan fest.
Under hela kvällen så har man märkt att Natta är riktigt sugen på Jerka, men synd att också Hoffe är sugen på Natta, men tro mig, den kvinnan vet redan vem hon vill ha.

Dom drar och badar, Jerka kysser Natta och då flippar Hoffe och börjar skrika att Natta är en överklass slyna och massa sånt, då blir hon arg, tydligen på Jerka också. (Är det någon i denna värld som förstår varför?)

Hoffe och Jerka börjar slåss och sen händer det lite saker, kolla på filmen och ta redaa på det, tänker inte säga något mer.
Men det jag kan säga är detta: den här filmen är genialisk och helt fantastisk, man blir otroligt festsugen och vill bara ha sommar, och GUD va alla i den här filmen uttrycker sig på ett skönt sätt. Om ni inte har sett den, gör det! Ni kommer inte ångra det.


hur härligt ser inte det här ut?


Jims värld

Det första jag tänker skriva om är faktiska Jims värld, ja tro det eller ej det första blev inte om scrubs.
För ett tag sedan så tyckte jag inte om den här serien, när jag satt och zappade och det kom upp så bytte jag direkt, men sen blev jag presenterad för den och det är jag jäkligt tacksam för.

Jim, pappan det handlar om, är en riktig man, så det ska vara, och ja ni som har sett den kommer tycka detta är lite sjukt, men mannen är sexig.
I serien är det mycket kvinnoskämt om att kvinnan ska veta sin plats i hemmet. Roligt roligt, funkar alltid att skämta om kvinnor, det leder till många skratt.

Om jag måste tänka på framtiden så skulle jag inte ha något emot att ha Jim som sambo (för inte en chans att jag gifter mig) när jag blir äldre, en riktig man, vad mer kan man be om?


.

Jag har tänkt över lite vad jag ska skriva om, och "hej bloggen, de här har jag gjort idag" är inte riktigt min grej. Vem tusan bryr sig om sånt egentligen?
Jag kände att om det är något jag kan och vet saker om så är det filmer, serier och reklamer, tv i allmänhet alltså, så det kommer jag att köra på.
Kommer skriva lite om gamla filmer som jag älskar, såna jag nyss har sett, och säkert om massa skit grejer också. Får väl vänta och se hur det blir, och förvänta er inte att jag kommer skriva mycket.




serier                                              filmer                                            reklamer

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0