Stockholm boogie

Det här är en riktig sommar och fest film. Allt utspelar sig på en kväll, och det är riktigt riktigt schysst. Jerka (en av huvudrollerna) har alldeles nyss tagit en paus med hans flickvän Terese som han har varit tillsammans med i 5 år. Hans bästavän och kusin Hoffe älskar att dom har gjort slut och vill fira att Jerka är en fri man, han försöker få Jerka att förstå att Terese var ett så uppenbart psykbryt, men Jerka är fortfarande lite velig, men tro mig under kvällens gång så inser han hur jäkla sjuk hon verkligen är.

I stora drag så handlar den om att Jerka och Hoffe raggar upp en tjej efter att dom har blivit utkastade från en krog för att Hoffe har försökt att sno sprit och ja han lyckas, så han har liksom gömt en flaska i jackan, åh jävlar vad bra det är, man kommer nästan i brallen, fattar ni då hur bra det är!?
Dom sitter på ett berg och krökar lite, sen går Hoffe och en annan kille för att köpa cigg. När han är påväg upp igen så träffar han Terese som också är påväg upp. hon tänker gå dit för att hon har fått höra av hennes bästavän att Jerka är med en annan tjej uppe på berget, när hon fick reda på det så raggade hon halvt upp en jätte tragisk och ensam kille som heter Josef, han är villig att köra henne precis vart hon vill.
Hur som helst så total flippar hon på Hoffe, han puttar in henne i en buske och sen springer han upp för berget och varnar dom andra och dom börjar också springa. Nu är dom jagade av Terese, och när hon inte hittar dom så börjar hon slå sig själv för att Josef ska tro att hon har blivit misshandlad, och helt ärligt så tror jag att hon tror på det själv.
Josef lakkar och vill hitta killen som har slagit henne.

Jerka, Hoffe och tjejen dom har raggat upp (Natta) drar till en annan fest.
Under hela kvällen så har man märkt att Natta är riktigt sugen på Jerka, men synd att också Hoffe är sugen på Natta, men tro mig, den kvinnan vet redan vem hon vill ha.

Dom drar och badar, Jerka kysser Natta och då flippar Hoffe och börjar skrika att Natta är en överklass slyna och massa sånt, då blir hon arg, tydligen på Jerka också. (Är det någon i denna värld som förstår varför?)

Hoffe och Jerka börjar slåss och sen händer det lite saker, kolla på filmen och ta redaa på det, tänker inte säga något mer.
Men det jag kan säga är detta: den här filmen är genialisk och helt fantastisk, man blir otroligt festsugen och vill bara ha sommar, och GUD va alla i den här filmen uttrycker sig på ett skönt sätt. Om ni inte har sett den, gör det! Ni kommer inte ångra det.


hur härligt ser inte det här ut?


Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2010-07-05 @ 00:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0