Shoo bre

Fy fan i helvete vilken värdelös film! Däremot är det på det viset att det var en av dom roligaste filmerna jag har sett på länge. Hur hör då detta ihop, jo mina små gottegrisar det var så att handlingen var dålig, helt seriöst hade den inte ens någon handling, men skådespelarna levererade på jäkligt låg nivå och det var det som gjorde den rolig.

"Handlingen" är typ att en kille blir kär i en lärare, dom ligger och han blir sär (eventuellt så tar han livet av sig i slutet, jag hoppas verkligen att han gjorde det). Sen är det en kille till som gör lite halvt dåliga saker och så dör han i slutet...Och det var filmen.

Det är bara blattar i filmen (förutom lärarna då, och läraren som den ena ligger med var ganska sexig men hon log på ett överdrivet sätt och det gjorde henne plötsligt inte så vacker) och dom pratade som blattar gör?? Dom hade väl dom rätta orden men känslan var inte där och det blev så stelt och överdrivet att det knappt funkade. Inledningen var något i stil med: "Ey bror, fett med åsna han är, mammas, på gud". Det blev en aning för mycket på en gång och sen höll en av dom på och pratade om stjärnor hela tiden och det var så löjligt.

Om jag hade varit med i den här filmen hade jag skämts öronen av mig.






RSS 2.0